Inte en vanlig tisdag idag inte.

Ack, vilken dag, vilken dag! Först var jag seg med att komma iväg till jobbet, hade ont här och där. Men jag hade viktiga saker på gång där, som jag inte ville missa. Hade tid hos sjukgymnasten med. Körde hem sent på nattsvarta vägar. Får använda ett tunnelseende, bra att ha där för att klara av att köra i mörkret. Sen gick jag och handlade dagens dos av lycka, sandwishglassen, som jag är såld på just nu.
Nu, nu, nu? Snart massor av tv. Och telefonsamtal, det första på min nya mobil. Hurra, hurra! Den fungerar!

2 svar på ”Inte en vanlig tisdag idag inte.

  1. Jag avskyr att köra i mörker, i synnerhet när det är dimmigt och asfalten är blank.

    Egentligen är man väl en trafikfara när man blir bländad av varenda bil som kommer. En del ställer ju inte om helljuset förrän i absolut sista sekunden…

  2. Alla blir väl bländade mer eller mindre. Och sämre mörkerseende i stigande åldrar. Jag är förvånad över att inte fler olyckor händer i mörkret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.