Varför? frågar jag mig.

Varför är min nya mobiltelefon så svårstartad? Det kan jag undra. Är det fel på den? Glappkontakt? Antagligen. Suck!
Varför måste kisse må så dåligt? Han kräks överallt och är tyst och trött. Han får hålla upp med medicinen ett tag nu. Och jag får gå ner och boka tid i tvättstugan och tvätta mattor.
Varför måste jag vara så himla ihopbiten jämt? Tänderna går ju SÖNDER av det. Det är inte alls bra att bita ihop och hålla igen. Jag behöver gå i en ”sluta-upp-med-att-bita-ihop-skola”. Kanske är det redan försent förresten. Kroppen har vant sig vid att göra så och det är värst på nätterna när jag inte kan påverka det. Tja…
Tvätta. Dammsuga. Diska. Städa. Börja äta penicillin igen. Det är sånt som jag behöver göra idag. Det är bara att sätta igång. Och bita ihop och stå ut med allt som är? Ja, ja, en dag till spelar väl ingen roll. Eller en vecka eller en månad till. Eller ännu längre. Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.