Distraktion!

I dag ska jag jobba mina sista timmar före jullovet, lite innan jag ska göra en liten operation. Det är inget farligt alls, men jag darrar redan. Jag har duschat med hibiscrub och vill inte klappa katten. Plötsligt är jag väldigt matfixerad och vill snyta mig hela tiden. Precis det man ska undvika.
Så vad gör jag då för att tänka på annat? (Jag inser att det är ett smart sätt att få huvudet upptaget av annat än tankar framtiden, som ger mig rädsla.) Jo, jag spelar in fina låtar på kassettband, till freestylen, så omodern är jag… Jag skriver en egen sångtext. Jag fortsätter att översätta en annan sångtext, som jag inte har blivit klar med riktigt än. Det gäller att finna de rätta orden. De rätta orden… finns de? Jag tror det. Så kort sagt, det är språket och musiken jag ägnar mig åt. Det ger mig ett lugn och distraherar mig.
Gode Gud! Ta hand om mig och alla andra som behöver styrka, kraft och mod! Amen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.