En riktig b-e?

Vem är en riktig bloggare egentligen? Jag har funderat lite på det sedan Mike gjorde om min blogg till en bättre, mer riktig sådan.
Sedan dess pingar det i weblogs och Var är du och alla över 700 bloggare anslutna dit får meddelande om att jag, just jag, har skrivit en ny blogg. Någon minut står man överst på listan, tills nästa bloggare har bloggat.
Och stavas det blog eller blogg? Jag föredrar den svenska stavningen, med två g. Jag har bara inte ändrat i text på andra ställen än bara.
Men måste man ha andra länkar, till andra bloggar på bloggsidan? Jag har valt bort det. Jag har ju en länksida istället. Däremot syns det inte där att Mike på redvolume.com och Walle på walentine.com är bloggare.
Många recenserar nyheterna. Ännu fler? som jag, skriver om sina liv och göranden. Jag vill verkligen rekommendera alla att läsa Walles sida. Han vågar skriva som jag bara kan drömma om att göra.
En riktig bloggare har utrymme för kommentarer och det har jag med nu igen. Men det är inte riktigt inne att göra det på min sida märker jag. Det är ok. Jag skriver inte för att få kommentarer. Men chansen finns att göra det.
Så varför skriver jag? Jag fick idén om dagbok från boken Bridget Jones´s Diary.
Jag har alltid skrivit dagbok. Jag skriver jämt. Om det viktigaste i mitt liv: mig! Egotrippat? Javisst! Min fritid är min! Jag är en bloggare!

Ett svar på ”En riktig b-e?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.