Viktväktare 2

Morgonvikt 64,7 kg. Kvällsvikt 65,1 kg
Har haft dåligt med aptiten idag med. Lunchen jag åt var nog inte så bra. Mådde illa efteråt. Dricker vatten. Äter frukt. Men jag röker i alla fall inte alls! Jag har andra laster, god choklad till exempel! Men inte ens av min favoritchoklad ville jag äta idag mer än små smulor. Ibland får man mer än nog av det goda. Det är ju bra, sett ur viktväktarsynpunkt. Och jag bakade inga lussebullar heller i helgen. Jag tänkte att då måste jag bara äta upp dem. Det slipper jag nu! Och slipper känna mig som en lussebulle efteråt!
Jag gick och vägde mig i alla fall. Ensam. Stannade inte på mötet. Vågen där väger 5 hg mer än hemma. Bra att veta. Jag är egentligen ingen vidare viktväktare. De tycker inte att man ska väga sig för ofta. Men jag gillar kontrollen av att väga mig morgon och kväll. Och grönsaker är jag helt klart dålig på att äta. Tycker inte om att laga mat och vill ändå äta hemlagat. Hm! Motionerar sällan eller aldrig.
Så här finns mycket att göra bättre. Nästa vecka ska jag stanna på mötet när min viktväktarvän är med. Nästa vecka ska jag kanske börja räkna points och laga bättre mat.
Nu ska jag gå och lägga mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.