Viktväktare 1

Kvällsvikt utan kläder 65,2 kg. Rätt så bra faktiskt efter middagen på kinesrestaurangen.
Men så har jag inte haft så stor aptit idag heller. Har druckit te och vatten mest.

Jag är viktväktare sedan hösten 1999. Guldmedlem med. Det betyder att jag har varit överviktig och gått ner 16 kilo. Till hjälp har en kär vän varit behjälplig, som viktväktarkompis. Viktväktarkonsulenten, vi kan kalla henne Sara här, har också varit till hjälp. Sedan år 2000 har jag gått upp ungefär 6 kilo igen, men ligger fortfarande under målvikten, så jag slipper betala. Jag har inte orkat gå dit så mycket sista året och inte orkat räkna points och inte orkat motionera som de rekommenderar att man gör. Sara har varit barnledig med och andra konsulenter är inte på långt när lika roliga som Sara är att lyssna på.
Nu är Sara tillbaka. Min kära vän tror att hon orkar ta tag i detta igen med vikten och jag med. Och vi vill båda träffa Sara.
Nu känner jag mig som hon Bridget Jones och hennes dagbok och faktiskt var det därifrån jag blev inspirerad till att blogga…
I morgon ska jag gå på möte igen med min vän, väga mig och lyssna på Sara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.