Opererad!

Nu har jag blivit sövd och opererad. De var så snälla på sjukhuset och det var en familjär stämning. Det var ett rum med både omklädningshytter och sex sängar för patienternas förberedelser och uppvak, med kvinnor och män ihop. Det kändes ju lite fånigt att gå förbi ett par manliga patienter, när jag var klädd i sjukhusskjorta och långa operationsstrumpor. Allt verkar ha gjorts i detta rum, förutom operationen. På en timme var allt klart, från det jag somnade tills jag vaknade. Efter tjugo minuter vaken gick jag hem igen. Och det var skönt att sova under operationen. Jag kände mig helt trygg med det. Sedan sov jag mest hela kvällen hemma.
På tisdag ska jag operera mig igen, med lokalbedövning. Kanske känns det värre? Jag vet inte. Jag tänker inte oroa mig för det än. Nu ska jag krya på mig och pyssla om mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.