Ute i ogräset:

Jag är trädgårdsmästaren som vattnar blommorna med mina tårar.
Och så gråter jag, så alla hundkex och maskrosor i gräset dör av saltet i tårarna, och så blir det bra med allt sen.
Jag är ingen bra trädgårdsmästare. Suck!

2 svar på ”Ute i ogräset:

  1. Inte jag heller. Jag har svårt att förstå dem som älskar att vara ute i trädgården och jobba eller att laga mat.

    Roligt att se att du fått inspiration att skriva igen. Du får gärna maila mig om du vill så kan jag skriva svar tillbaka.

  2. Hej Musikanta!
    Nu är det väl så att jag skriver mellan raderna ibland och som här som ett försök till ett poetiskt sätt att se mig själv på och vad jag gör. Jag utelämnar en hel del som skulle göra det lättare att förstå mina undertoner. Hur spännande vore jag att möta i riktiga livet, om jag skrev ALLT?
    Jag älskar mina blommor. Och avskyr maskrosor och hundkex och nässlor. Tyvärr är tomten full av sånt, för jag har varken orkat eller haft ambitionen att få ordning på hela trädgården. Det är ett mastodontjobb, som kräver mer än jag har kraft och tid till. Så växer den igen varje år… bara att börja om då… ett riktigt sisyfosarbete…
    Som jag sagt förut, jag skriver när jag vill och har lust. Ha det så bra i sommaren, Musikanta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.