Från A till Ö:

Det var ett tag sedan jag skrev en alfabetisk lista. Nu är det dags igen. Ungefär detta fyller mitt liv just nu:
A – ayurvedatankar
B – bilservice
C – cyklar
D – drömmar
E – ekonomi
F – färger
G – gin
H – hatthylla
I – iskyla
J – jordgubbsplantor
K – kurser
L – läxläsning
M – målningsdags
N – nätterna
O – ont!
P – Prosit
Q – qomplicerat
R – rödmyrsjävlar
S – spika
T – trädgårdsskötsel
U – urtekramkager
V – vänner
X – xxx=kyssar
Y – ytterligheter
Z – Zorro!
Å – Århus
Ä – älsklings-allt
Ö – översättnings-önsketänkande

2 svar på ”Från A till Ö:

 1. Hej Dana,
  Ja, du har det härligt du som är lärare och har lång, långa sommarlov. Jag har börjat på mitt nya jobb på Teaterhögskolan nu och vi har flyttat till Gärdet vilket bl a innebär eget rum. Men själva jobbet, kollegorna och det mesta känns också bra.
  Var inne och tittade på mina resultat från danskan och såg att jag fått VG på sista kursen. Bodil måste ha varit förvirrad. Jag gjorde så slarviga uppgifter så att jag skäms! Men det var iallafall skönt. Antar att du också fick spets. Fick du några kommentarer? Inte jag.
  Nu ska jag jobba tre veckor till innan jag sticker på semester. En kortis till Kph blir det bl a men mest Skåne och Frankrike. Ska bli så skönt. Känns lite tomt att inte läsa danska i höst och den kvällskurs i etnologi som jag sökte har jag hört är inställd. Funderar på att gå en skrivarkurs istället. Har du några tips om var?
  Om du vill svara så når du mig på xyz.

  Saara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.