Börjar pyssla lite nu.

Masonite i hallen. Och medan jag VÄNTAR på MEJL, spikar jag en skiva masonite på väggen i hallen… Det är lite småpyssligt att få det att passa. En eldosa har ett rör som tar emot i hörnet, det är ett par millimeter för mycket masonite där med, som jag får raspa bort. Vilken sorts spik ska jag ta? Hur lång ska den vara? Ringer Lasse och frågar.
Och till nästa vägg måste jag såga bitar. Blir det verkligen bra att göra så? Antagligen inte. Och det är svårt för mig med, för jag sågar så dåligt. Jag får nog köpa en till bit som räcker hela längden upp.
Inget kul är det på tv heller. Har inget favoritlag som spelar fotboll ikväll. Känner inte till dem alls.
Så, mejla mig, helst NU, så jag får annat att tänka på!
Nu kommer solen fram. Ska jag gå en promenad innan jag börjar laga middag? Här gäller det att hitta en rytm att fördriva tiden med. Lediga dagar är SÅ jobbiga! Nätterna är mer uthärdliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.