Misslyckad tv-kväll.

Torsdagar är värsta tv-kvällen för mig. Jag skulle behöva minst tre tv-apparater, för att kunna se och spela in allt jag vill se. Det har jag ju självklart inte.
När jag kom hem vid sex-tiden såg jag nattens avsnitt av NYPD Blue. Tyvärr stämde inte inspelningstiden och jag missade slutet. Efter det missade jag Simma lugnt Larry. Då sov jag på soffan.
Spelade sedan in Lyxfällan. Snart blir jag ett fall för dem. Under tiden såg jag början av Spårlös. Missade då Antikdeckarna och Hammerslag. Växlade över till DR1 och såg slutet av Hammerslag och efter det fastnade jag framför Elsker dig for evigt? och missade Spårlös. Spelade in Begärets dunkla mål och Klass 9 A. Det kan jag se i helgen sen. Till sist började jag se Medium. Insåg att jag var ointresserad av att se på tv. Spelade in Medium istället. Dessutom hoppade jag över Judys domstol, Dr Phil och Körsbärsdrottningen.
Så av möjliga tretton tv-program såg jag ett helt program och spelade in tre till helgen. Får se om jag ser dem då. När går repriserna på de andra nio då? Ibland tror jag att bläddrandet i tv-tidningen räcker för mig. Då kan jag se fram emot en sån här tv-kväll, för sen orkar jag ändå inte se på något.

2 svar på ”Misslyckad tv-kväll.

  1. Och så verkar du missa det bästa av allt: den danska kriminalserien Brottet…

  2. Nej, nej inte alls! Jag har redan sett den! På dansk tv! Jag v e t vem mördaren är….
    My lips are sealed!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.