Kul! Glatt! Roligt!

En hel arbetsvecka har gått nu igen. Den gick fort fram och hade sina ljuspunkter, bl a när barnen en morgon, på fritids, började dansa till musik och det var helt fantastiskt att se dem och deras mod att gå fram och dansa solo och turas om med det. Vilka uppvisningar de bjöd på! Glädjen stod högt i tak!
Min egen glädje hemma har inte varit på topp den här veckan, så det var en välbehövlig glädjedos jag fick där.
När jag inte är glad, söker jag mig till glada hemsidor, till exempel Tjuvlyssnat, för att få dra på munnen och le lite, mitt i bedrövelsen.
En som också ger mig en stunds glad förströelse är Curre. Passande nog är han den tredje gästbloggaren hos mig. Egentligen känner jag inte honom. Jag känner hans fru. Hon och jag har gått specialpedagogutbildningen tillsammans för länge sedan och pratat en del genom åren. Vi har alltid gillat varandra. Det bara känns så enkelt och gott att prata med henne. Vi har inte setts så ofta bara. Vi råkade stöta ihop ute av en händelse nu i vintras och så fick jag veta om Curre och hans hemsida. Curre är en pensionerad och antagligen också passionerad teckare/illustratör. Han kan måla tak. Vi delar båda den upplevelsen av hur jobbigt det är. Han är snäll. Och nu vet jag att han kan skriva också. I morgon får ni andra läsa vad han skrivit. Redan nu kan ni se hans tecknade rörliga serier här, på hans hemsida.
Snart så är det lördag, Curre. Välkommen! till min blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.