Mycket att göra.

I skolan är det full fart nu med att börja avsluta allt jobb och komma fram till sommarlovet. Det är idag prick fyra veckor kvar till avslutningen och sedan jobb några dagar till, innan jag kommer upp till Norrland första rundan.
Folk ska anställas, nya barn ska bjudas in och komma på besök, andra barn ska sluta, massor av möten och utvecklingssamtal ska göras och utvärderas. Och däremellan lektioner och utflykter. Möbler ska beställas till en ny klass och det känns som jag kommer hålla i det. Det är ok. Jag börjar lära mig vid det här laget.
I huvudet har jag både nuet och framtiden, att vara Här och Nu och samtidigt planera framåt, behövs båda.
Och så ligger det förflutna kvar och skvalpar i en oavslutad gestalt. Jag glömmer bort att andas. Jag glömmer bort att äta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.