Fredagstrött.

Jag har massor att göra här hemma: plugga danska, städa, ordna med billigt boende i Danmark, fixa med det sista i diktboken, börja packa, städa ännu mera, diska, laga middag och ännu mer.
Och vad gör jag då? Sover, letar boende, mejlar om studiebesök, ser på inspelade gamla videoinspelningar, käkar godis. Orkar inget mer nu, vill inget heller. Har liksom ingen motor. Är bara trött. Benen värker. Orkar inte ens dricka lite fredagsgin. Håller mig till vatten och te. Behöver vila.
Jag längtar efter att känna något slags inspiration. Sjunga lite, spela piano kanske, dikta något? I morgon orkar jag kanske göra något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.