Dagarna går…

Dagarna går och går och snart är det sportlov. Nu börjar jag se fram emot den lediga veckan. Jag ska åka till Danmark. Just idag känner jag ingen ambivalens, mer en spänning av att snart sitta på tåget och åka ut på äventyr. På vägen till och från jobbet ser jag ofta tågen söderut fara förbi. Snart är det jag som far förbi den gångvägen och jobbet och iväg…
Lite planer har jag börjat göra upp. Jag har två lunchträffar inbokade. Och tänk om jag skulle kunna få tag på en dansk talpedagog och göra ett studiebesök på en skola? Det vore ju kul! Jag vill till Ishà¸j och Arken – museum for moderne kunst, där det visas en utställning om Skagenmålare, och många privatägda tavlor visas. Precis vad jag vill se!
Vilka vandrarhem ska jag bo på? Vad ska jag packa? Hur mycket pengar behöver jag ha med mig? Kommer tågen gå i tid? Kommer jag kunna prata danska? Blir vädret bra? Ska jag ta med baddräkt och hitta en trevlig simhall någonstans? Eller är det egentligen en trevlig dansk jag vill hitta? Många frågor och funderingar snurrar i mitt huvud. Skönt att jag har bestämt mig för att resa nu och att dagarna rullar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.