Blommor!

I onsdags fick jag blommor som uppmuntring från jobbet. Det var jättefint att få det. Det känns som om jag har varit borta flera år från skolan. Jag har verkligen varit i en annan värld under den här tiden och inte orkat mer än att ligga i sängen och läsa, hosta, ha ont, vila och sova. Att inte kunna använda rösten är en pina. Det är då jag inser vad musiken är viktig för mig. Och pratet för all del med. Jag har knappt varit utanför dörren heller. Men innesittare som jag är så är det inte lika svårt att vara utan. Jag har ju min trädgård att titta ut i. Hoppas att jag kan gå på fredag. Jag får hitta på tysta saker att göra med barnen, så jag slipper anstränga rösten för mycket. Och gå sakta fram. Jag hostar vid för mycket ansträngande rörelser.
Och nej, jag är hemma på fredagen med. Jag hade duschat, klätt mig, ätit frukost. Sedan kom hostan igen. Det blir att gå till doktorn igen. Suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.