Mike flyttar!

Så nu är det dags för nya omtumlande förändringar i helgen. Mikael ska flytta nu. Han har, under visst tryck från mig, tagit fram en del i skåpen nere, lite porslin och annat. Eller rättare sagt, jag tog fram, han la sakerna i flytthögen. Nu är det sakerna i hans rum som ska packas. Idag flyttar han och Leif småsaker till hans nya boställe. Han ska dela lägenhet med en kompis. Han har lovat att vara min hemsidesupport i framtiden med och jag vet att vi kommer hålla kontakt via mejlen.
I natt blir sista natten han sover hemma.
Sedan är det bara vi tre kvar hemma här, Leif, jag och katten. På fem veckor har båda barnen flyttat hemifrån. Konstigt tomt blir det och bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.