8602

Åttatusensexhundratvå dagar… så många dagar har vi varit en familj, med mamma-pappa-kärleksbarn. 8602 stycken sjukhusdagar, föräldraledighetsdagar, vård av barndagar, dagisdagar, skoldagar, fritidsdagar, lovdagar, sommardagar, höstdagar, vinterdagar, juldagar, vårdagar, födelsedagar, arbetsdagar, arbetslöshetsdagar, resdagar, universitetsstudiedagar, sjukdagar, passa-kattendagar, semesterdagar. Ja, alla dessa dagar som har gått… Och så till sist en söndag, idag, kom en flyttdag. Mikael flyttade. Det är Vägs Ände idag. Något slutar och något nytt börjar, både för honom och för Leif och mig.
Tack för alla dessa dagar! He´s leaving home, bye, bye…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.