Min mamma!

När Micke flyttade som bäst i söndags och när skymningen var nära, var det körkonsert i kyrkan med körerna Vislustan och Samklangen, som min mamma Traudel leder. Hon är passionerad körledare och älskar att stå och dirigera. Mamma spelar också sopran- och altflöjt till ett par av sångerna. Det tycker jag är extra roligt att höra, för det är sällan vi får höra de instrumenten.
Jag var där och lyssnade på sången och musiken tillsammans med Astrid.
Här är en bild av mamma som dirigerar och så finns en liten sångsnutt med körerna när de sjunger ”Jag blåste i min pipa”. Mammas Rune står längst bak, till vänster om lilla fönstret. Han får sjunga med i båda körerna. Den bilden är längst ner.
Klicka här för att lyssna på en liten musiksnutt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.