Möbla…

Idag möblerar vi om i huset. Vi har fått två nya rum att röra oss i. Det är som att ha gjort en utbyggnad, fast det är ju så att båda barnen har flyttat. Ena rummet blir gäst- och musikrum. Andra rummet blir sy-stryk-datorrum. Ett rum att stå och laga och fixa saker i. Mina möbelprojekt till exempel får stå här. En liten byrå ska slipas och målas om och två karmstolar som kommer från Värmdö ska få ny klädsel. Mångåriga projekt är det. I rummet där datorn stod förut ska vi flytta upp min pappas gamla ekbokhylla och så småningom få ordning på alla böcker och fotoalbum. Där ska vi ha upp fåtöljerna från vardagsrummet och sitta och läsa där. Eller vad det nu blir. Det är jobbigare än man tror att flytta om. Vi är helt slut nu. Som tur är bjuder Astrid på middag i kväll. Det blir första gången vi får åka hem till henne på middag. Undrar vad vi får…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.