Nya rum!

Nu har vi fått det fint hemma minsann! oj vad vi har funderat, städat, slängt och flyttat om. Och jag tror att det är bra för ögonen och hjärnan att få nya sätt, nya ordningar att titta på, att förvirra sig lite med andra ord. Bokhyllorna i ek har fått sällskap av andra ekmöbler och plötsligt passar allt ihop mycket bättre. Jag har alltid varit missnöjd med det rummet. Nu är det mer i balans.
Jag gillar min nya plats vid datorn med. Jag kan titta ut genom fönstret nu och framför allt är tangentbordet i bättre, lägre höjd för mig. Och alla mina projekt jag har tänkt och håller på med är samlade till ett ställe. Ja, utom mitt senaste projekt. Det jobbar jag på med bäst i sängen. Ha ha, nu kan man ju missförstå det eller inte… Än så länge får det projektet vara lite hemligt. Just nu väntar jag på svar från bolaget med upphovsrätten. Hoppas, hoppas att jag får ett positivt svar bara! I morgon ska jag iväg och jobba igen. Snart fyra veckor har jag varit sjuk och hemma. Det blir studiedag i bild i morgon. Kan bli riktigt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.