En dag före höstlovet.

Huvudvärk!!! Men det kunde vara värre…Huvudvärk och brutet ben t ex. Idag jobbade jag på en av de tristaste studiedagar jag någonsin varit på. Ingen i min grupp på tio, hade förstått vad dagen skulle kräva av oss. Och alla var från olika skolor i kommunen, så man kan inte skylla på någon enskild skola att det gick så fel. Och jag kom ju dit direkt från sjuksängen och hade noll koll. Ja, ja… I morgon, tisdag, blir det en ny dag. Och det händer så mycket:
Först en halvdag på skolan om kvalitetsarbete. Ja tack, efter idag behövs det verkligen! Sedan till skolmässan i Älvsjö. Länge sedan jag var där. Iväg till stan efter det. Ska hälsa på Astrid på konditoriet. Mums! Och sist ska jag på föredrag på Gestaltakademin om ”Skrivande som personlig fördjupning”. Det låter spännande… Jag skriver ju jämt. Jag tar med huvudvärkspiller uti fall att kroppen protesterar. Jag vill orka vara med hela dagen, på allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.