Sommarlov!

Jag fattar inte att det är sant! Jag har ju massor kvar att göra! Men jag bestämde mig för att bara lämna det och åka hem från skolan – att dra ett streck mellan nu och sedan. Nu orkar jag inget mer. Jag är så trött så jag inte ens orkar sova.
Avslutningen gick hyfsat bra. Jag tycker nog att det är rätt så kul att spela ändå. Lite missar här och var gjorde jag, men på det hela taget är jag nöjd. Nu kan jag släppa oron för detta i alla fall.
Något av det roligaste som finns på avslutningar är att få blommor och sånt. Jag blev alldeles lycklig av en gul orkidé som vi personal fick varsin, i en klass. Förr när jag var yngre var jag mer generad av att få något. Nu blir jag bara glad för detta tack och visad uppskattning. Spännande visdomsböcker, lukta gott-saker och choklad fick jag också.
Nu gäller det att vila. Lägga ifrån mig klockan. Göra det jag vill. Känna frihetens vindar blåsa. Kanske läsa lite, spela lite, sjunga, sova när jag vill, och kanske resa dit jag har lust att ta mig.
Att renovera huset i norr är ett projekt som fortsätter i sommar.
Lust. Vad vill jag? Och hur vet jag att det är det jag vill? Jag ska fundera på de frågorna som vanligt. Hej svejs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.