Äntligen!

ÄNTLIGEN fredag! Å så skönt att det är sista dagen i veckan att gå upp så här tidigt. Har jobbat elva av tolv dagar i rad och vaknar med en dov huvudvärk. Jag känner mig så duktig som vaknar och går upp som om jag vore en vuxen ansvarstagande människa. Va, är jag vuxen? Va, har jag ett ansvarsfullt jobb? Ja ha. Ja. Ja just det ja!
Leka får jag göra hemma när jag är ledig. Sova när jag vill. Strunta i kraven, bara kräva det jag vill av mig själv, koppla av och softa, pyssla om mig själv, drömma mig bort om jag vill, hinna gå in i min egen värld ett tag igen. Bara jobba några timmar till, sen är helgen min, bara min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.