Bildbloggar idag!

Jag tar alldeles för lite bilder just nu. Kanske för att det känns omständligt att ta kort. Eller så har jag inget att ta kort på? Nå, idag blir det bättring! Först ut är blommorna jag fick av min arbetskamrat som tack för skjuts till och från jobbet.

Present.

Nu är det dags att ta in blommorna ute på balkongen med innan frosten tar dem. Det är Afrikas liljor som ska få sova vintersömn för tredje året i klädkammaren. De har inte blommat i år. Den ena kom knappt upp över huvud taget. De andra, en pelargon och två trädkrassula, får jag hitta en plats till någonstans vid ett fönster.

afrikas liljor Ta in blommorna.

Sist så kommer en bild på mitt skrivbord, som används till att lägga saker på. När ska jag ta tag i det? Idag? En annan dag? Eller ett annat år, kanske? Jag brukar vara ordningsam. Och här syns min polaritetet tydligt:

Oordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.