Mycket!

Ack, vad mycket det är på jobbet just nu. Och förut. Och tiden som kommer.
Jag orkar bara jobba och komma hem. Allt annat får vara. Att ge mig ut för att handla är ett jätteprojekt. Att laga mat likaså. Och när ginflaskan är tom, får den vara tom. Jag orkar sällan gå ut igen, om jag väl har kommit hem.
Idag ska jag sluta tidigt i alla fall. Och åka hem och vila före resan till stan och danskan.
Veckorna går tack och lov rätt fort fram, ”som ett pärlband läggs vecka till vecka”, sa min allra första fröken, om just den här tiden i skolan. Redan är det nästsista gången på kursen ”Sprog og kultur”. Efter höstlovet börjar nästa kurs. Den handlar om litteratur. Då gäller det att läsa på för att hänga med.
Mina andra projekt ligger nere. Jag gör inget annat än har koll på jobbet och danskakursen, så gott jag kan. Det får räcka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.