Lördagsdrömmar:

Jag måste ha drömt inser jag nu… drömt att folk, också jag, presenterade sig som Eva -199, Göran – 500, Dana -1500 osv. Jag bearbetar väl att jag återigen lever på kredit. Under dessa sista två månaderna är det bara minus på kontot. Och det är ju trist. Nästa månad får inte bli sån, det orkar jag inte med. Då får jag ta och sälja något istället, muminmuggen från år 2000 kanske. Eller bilen? Nej… den måste jag ha kvar.
Hitta ett extraknäck då? Nä, inte med mitt krävande arbete som jag har. Dra ner på utgifterna? Ja, det är nog det som jag måste göra. Rätta mun efter matsäcken! Inte renovera hus sommar efter sommar. Det får vänta ett tag. Det är därför jag har det knalt nu. Knalt? Vilket ord! Och jag får inte bli sjuk heller. Det bestämmer jag härmed.
Och sen ska pengarna börja växa till sig igen, det är roligt att kunna spara, och jag kommer inom kort bli rik som ett troll och jag ska finna en ny stor kärlek och bara slösa med värme och närhet istället! Å så bra framtidsutsikter jag har!
Och direkt jag skrivit det kommer ångern, nej, jag vill inte bli kär igen. Jag orkar inte med sånt. Och jag behöver inte vara rik. Att ha tillräckligt och vara på plussidan räcker för mig. Tror jag. Vad vill jag egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.