Vila.

Nu får jag också fira helg, efter en lång sexdagars-vecka. Och det har dessutom varit en bra vecka att lägga till handlingarna med. Bäst av allt var nog inte barnen just den här veckan, men ett av föredragen på konferansen. Stina Dabrowski susade in och tog i alla fall mig med storm, med en energifylld föreläsning om samtal och möten. Dessutom fick vi se klipp ur intervjuer och hon kunde också erkänna att ”det här var verkligen inte bra” i några av intervjuerna. Ja, det var ju uppenbart. Men så är det ju med det mesta. Ingen är perfekt. Inte Stina. Inte jag heller.
Ja ha, vad nu? Helg. Ledig åtminstone i kväll och hela söndagen sen. Jag har inga större planer. Bara sånt som måste göras med saker. Inga möten. Ingen fest att gå på. Ingen älskare att träffa. Det får gå. Jag behöver vara själv nu i alla fall. Samla mig. Andas. Vara i tystnad. Be. Ha tid att det bra och pyssla om mig. Helt ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.