Annorlunda dag.

Idag gör jag andra saker än vanligt. Jag ska på konferens i stan i två dagar, fredag och lördag. Det är dagar för logopeder, foniatrer och talpedagoger. Temat för konferensen är samtal i samspel. Det låter intressant. Hoppas det blir det med.
Jag tar snabbussen till stan. Skönt att slippa tåget. Och så är det inte sista dagen i veckan än då. En arbetsdag till i morgon. Och inte sluta tidigt heller idag. Det blir ännu en lång dag. Men det får gå.

2 svar på ”Annorlunda dag.

  1. Hej Dana!
    Läste om det du skrivit ner om dig och mycket tangerar det jag själv står för. Det är det här som är så fascinerande med oss individer att vi kan finna på så mycket gemensamt när vi har liknande intressen; Och nu genom ett ; Rumi!
    Tack för ditt besök och välkommen åter kollega!

  2. Tack detsamma! Javisst är det fascinerande! Och just Rumis dikter och budskap är mer än jag någonsin kan ana. Jag har bara skrapat på ytan ännu. Vilken bok skulle du skaffa förresten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.