Glad och nöjd morgon.

Vaknar och känner mig glad. Även om jag inte sovit så länge, så vaknar jag snabbt. Har drömt att jag är på en båt, en sorts liten lastbåt, som trafikerar en engelsk storhamn. Spännande minsann. Jag står ute på däcket och tittar på denna okända värld.
Igår sov jag på soffan efter jobb och terapi och sen orkade jag översätta lite danska. Det är så roligt! Och jag har koll på läget hemma och mina rum. Jag är nöjd med det mesta. Skönt med ordning och reda. Utom på jobbet då. Den ribban har inte jag satt, utan arbetsgivaren. Den är riktigt lågt satt. Jag kan bara göra mitt bästa med det som är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.