Frisk!

Idag är jag frisk igen!
Vad märkligt det är med min kropp… när jag mår bra, är det inget svårt att vakna och ta mig till jobbet. Om jag är sjuk och under isen, då har jag ingen motor alls och motståndet är stort. Huvudet däremot säger alltid till mig att jag ska gå och jobba, hur dålig jag än är.
Jag har sovit gott i natt utan mardrömmar och sovit i ett streck. Jag har drömt om mina goda bullar och om örtteer istället. Skönt! Ja ha, nu får jag börja ta itu med jobbets små förtretligheter igen.
Jag hörde igår att mitt nya rum är fullt med saker och att jag fått in en massa som inte skulle vara där med. Hm… Det varken orkar jag ta itu med eller hinner.
Möten… Dubbelbokade möten i morgon gör att jag får ta ett möte idag istället och sluta tidigare. Det jämnar ut sig sen. Passa eleverna, så att klasslärarna får packa upp i sina klassrum. Sån är min närmaste framtid denna veckan på jobbet.
Hemma är det en tid att passa på fredag, med en hantverkare som ska laga mina läckande kranar. Jag har läsläxor i danskan och lite småpyssel att fixa med.
Skönt att vara frisk och orka se lite framåt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.