Tusen bloggar…

Jag har skrivit över ett tusen bloggar sedan jag började skriva i min dagbok i februari 2004. Tre och ett halvt år har gått sedan dess. Mycket har hänt under den tiden. Jag har haft stor glädje av att skriva här.
Det är roligt att få kommentarer. Det händer inte så ofta och känns desto mer värdefulla att få. Jag har varit begränsad med vad jag skriver om – mest om mig själv – och jag skriver såklart inte om allt.
En del saker minns jag inte att jag skrivit om. Ibland blir jag påmind när jag ser vilka sökord som kommer fram i statistiken. Hoppas det jag skrivit om kan ge något svar då…
Annat är jag mer stolt över att ha skrivit. Jag kan bli förvånad ibland över att jag har skrivit vissa saker så bra. Det är i bästa fall ett flöde, som både kan ge mig nöjdhet i skapandet av en text och som också kan vara till nytta och ge ett igenkännande för andra.
Jag bloggar vidare så länge jag har lust och vill, i uppgång och nedgång… som vågorna på havet gungar, så flyter jag med i bloggvågorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.