En rätt så vanlig dag.

Jag känner mig så oinspirerad att skriva. Antingen klagar jag eller så är det detaljer ur mitt rätt så trista liv, som jag bara berättar rakt upp och ned. Var är mitt spännande liv? Var är allt roligt och skrivet underhållande, så att andra kan le?
Avunden gnager ibland i mig när jag läser andras bloggar och det är så roligt skrivet. Och jag vet att jag inte kan vara någon annan än mig själv. Och jag har varken något spännande och rikt liv. Jag har det jag har: En vardag. Danskaläxor. Jobb. Kisse. Barn på avstånd. Tider att passa. Vänner. Ambivalens. Terapi. Drömmar. Minus på kontot. Fina tavlor. Tv-tittande. Veckotidning.
Jag saknar: Pengar. Min gamla vikt.
En del är på gång. Annat har gått i stå. Under tiden går jag ut i kväll och hygger mig på en italiensk restaurang med en god vän. Det ser jag fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.