Tömmer frysen lite.

Tömmer en låda i frysen idag och börjar baka en kaka när det nästan är läggdags. Hittar på att baka en paj med rabarber, vita vinbär, mandelmassa, ägg och mjölk. Hoppas smakerna passar ihop.
Jag glömmer bort att använda bären jag har från landet. Jag får väl ta med dem upp till Norrland igen i sommar. Eller passa på att baka i maj, så att de tar slut. Jag har ju trots allt bara en liten frys. Önskar jag hade en större frys ibland. Men vad ska jag ha det till, när jag inte använder det jag har i den? Att bara spara bären är ju ingen vits. De ska användas med! Och ätas upp! Så jag bakar ikväll. Baka, baka, liten kaka!

Bra att få hjälp.

Ny dag och ny månad. Har på nytt huvudvärk för andra dagen i rad, hoppas det bara är tillfälligt. Ny tandlagning kan spöka.
Idag ska jag till kyrkogården och se till graven som jag tagit ansvar för. Bäst att göra det då. Ta ansvar alltså. Först åka ut och se hur den ser ut bara. Ta med lite fika med. Vill passa på att ta bilder av vitsippor med, till den nya hemsidan som förhoppningsvis kommer inom kort. Hoppas jag får hjälp med den. Och så, inte att förglömma, kontrollera alla siffrorna i deklarationen, innan jag trycker på skicka-knappen. Vilken tur jag har som får hjälp att deklarera och ordna hemsidor. Annars hade jag inte kunnat starta mina firmor.
Sen är det hjälp att få snurr på bokförsäljningen igen, som jag behöver. Och få kontakt med de som vill gå i terapi / samtal hos mig.