Uppdatering.

Tja… en uppdatering av livet kan behövas ibland, liksom uppdateringar av wordpress. Så blir det som det blir, det går fel. Sidolistens bilder och teman är borta och måste göras om. Allt är inte kompatibelt med varandra. Ungefär som stambytet och jag. Vi har inte passat ihop. Det som kan gå fel, har gått fel. Fortfarande upptäcker jag nya missar. Det är som att öppna Pandoras ask, nytt och nytt och nytt, fast negativt då. Och jag orkar inte prata om det mer, för det tar kraft och energi. Jag vill hellre gå vidare och se nya möjligheter än att vara i det gamla trista.
Det är enklare att uppdatera en hemsida i så fall. Bara att klicka på rätt knappar och ladda ner rätt program och ha en backup i närheten som kan hjälpa.
Tänk vad enkelt det vore om livet bara laddades ner från internet, välja tema och plats, allt sköts elektroniskt. Hahaha… ja ja… kanske är sånt liv redan här, när ”vi” redan lever genom datorernas innehåll som vi anpassar efter tycke och smak.
Men naturen, dansen, kärleken, baden, maten går inte att anpassa så, som tur är. Där får jag ta andra initiativ för att vara i dem.

Här är tomater som jag fick av en vän igår. Så många olika sorter det finns och så underbara smaker. Mmmm…

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.