Nytt?

beskrivning

Renovering av lägenheten pågår och jag letade nytt golv till hallen idag. Bara jag får underlaget platt, så ska jag väl kunna lägga det själv hoppas jag. Det var länge sedan jag hantverkade själv, det finns en längtan i händerna att göra det igen.
Men att lägga klinker innanför ytterdörren i hallen, det har jag bara ingen lust med. Det finns andra som kan göra det både snabbare och bättre.
Jag väljer ut istället. Kanske det här? Jodå. På rea. Billigt och bra.

beskrivning

Det tar också tid, jag satsar på något enkelt och struntar i om det inte passar exakt. Det blir säkert bra ändå. Lyxproblem, kallar jag det för. Dessutom ska jag mäta hur mycket jag behöver och räkna om jag har råd. ”Du är en jättebra mattelärare” sa några elever till mig för ett par veckor sedan. Jajamensan! Jag kan både räkna och mäta! Och så sjunger vi Husförhörsvisan. Den vill de lära sig, mina fina elever! Det ska nog bli bra alltsammans till slut!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.