Året 2014 som gått.

beskrivning

Vaknar till nyårsafton 2014 i ett rum som jag älskar. Här finns granen. Kaminen. Rymligheten. Värmen. Som tur är har det blivit mildare ute och jag kunde nöja mig med att elda igår kväll och klara mig utan extra element under natten.
Hur har 2014 varit? Dags att skriva en årskrönika? Kanske det.
Vad ska den handla om i så fall? Dagarna som gått? Själen? Familjen? Skolan? Gestalt? Livet? Döden? Politiken? Musiken? Poesin? Hemsidorna? Huset i norr? Fönster?
Tv-program? Kärlek? Konflikter? Sjukdomar? Drömmar? Stjärnor? Månen? Solen?
Har inte en susning. Jag har ingen särskild plan.
Att dagarna gått, oavsett vad jag gjort, är helt klart. Alla månader. Alla dagar.
Från 1 januari till 31 december.
Jag hade en plan… FRÅN A-Ö, som jag skrev 1 januari. Kanske dags att utvärdera den? Jo, SÅ gör jag!
JA:
Barnbarn. Cafébesök. Drömmar. Ekologiskt. Firma. Gestaltterapi. Handledningskurs.
Is för skridskoåkning. Jobba på ny skola. Massagekurs. Plaståtervinning mycket viktigt. Vinna på lotteri (60 kr). Zen. Återvinning.
NJA:
Allt under himlens fäste. Frihet. Läsa igen. Nyfikenhet. Träna, träna, träna. Utforska fördomar. Öppenhet.
NÄ:
Båt. Rida. Spela. Ärtsoppa.
UTAN INNEHÅLL:
O. Q. X. Y.

Jamen det var ju ganska bra! Det mesta blev av och var roligt. Tråkigt nog ingen båt. Behöver nog mer hjälp till det och energi och ekonomi. Rida kanske jag inte vill tillräckligt mycket. Ärtsoppa? Inget jag saknat.
Jag ser att ju mer konkreta planer jag haft, desto enklare är de att utvärdera.
Vad konstigt, nu ser jag att bokstaven K saknas…. hm… K för kärlek? K för katt? K för kakor? Tja… är det något att bättra på till 2015? Kanske det. Kakorna är i alla fall redan både fixade och uppätna!
Adjö 2014. Välkommen 2015.
GOTT NYTT ÅR!

beskrivning

beskrivning

PS/ K stod för kören. Den är jag ju med i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.