Varmt i hjärtat.

beskrivning

Jag sitter inne mest när det är så kallt ute. Mest är det också mörkt. Här inne står min julgran och är stor och mäktig och lyser varmt, som en ljusbrud. Som en meditation. Som en installation, ett levande, glittrande träd, som tar plats här i mitt vardagsrum.
Även kaminen brinner och håller värmen i huset. Jag har bara kök och vardagsrum uppvärmt när det är så kallt ute. Jag känner golvdraget från ytterväggarna. Kanske skulle jag tjäna på att täta där i sommar, till nästa vinter. Tur jag har kaminen som en extra värmekälla.
Granen och kaminen. Njutningar. De är som vänner. Mina närmaste sällskap just nu, som jag värdesätter högt. Tacksamheten över allt som ger mig den här värmen, finns också i hjärtat.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.