En orolig själ.

Jag är orolig idag och har lite ångest. Är inte nöjd med fönsterblecken fortfarande, vattnet stannar kvar där efter regn. Inte bra. Går från en sak till nästa. Håller på med allt och ändå ingenting. Har ett stort behov av att röja upp och få ordning överallt. Och har ändå inte riktigt någon ork att göra särskilt mycket. Spikar listerna i vardagsrumsfönstret. Stryker gardinerna där och sätter upp dem. Putsar fönster och skriver listor och kryssar i vilka rutor som är av nyare slag. Vill inte läsa klart HP, för jag vill inte veta hur den slutar riktigt än.
Jag var borta och hälsade på en vän ett tag. Det var jättebra att se hur andra har det och jag tänkte bara lite på mitt eget hus då.
Jag har väl en slutet-av-sommaren-ångest. Allt som jag inte gjort, men tänkte göra, är dags för nu. Pressat läge! Sy! Stryka! Sjunga in en låt! Spela bas till den! Sortera papper! Gå ner i vikt! Motionera! Plocka blåbär! Krav blandas med lust och olust. Och så laga mat och äta något ordentligt emellanåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.