Att städa och slänga grejor ger mig lugn!

Jag är lugnare idag och har slängt sopor på tippen. Jag slängde en gammal matta som jag aldrig kan få riktigt ren och dammfri och en massa sopsäckar från källaren som hade med väggbygget att göra.
Jag har svårt att slänga saker som har funnits med länge och som egentligen inte är trasiga. Varje gång jag dammsuger mattan så får jag så ont i armarna. Och det tar en halvtimme att dammsuga den ordentligt. Och sånt är jag trött på att slösa energi på. Jag tänker att ju äldre jag blir, desto mer lättstädat hem får jag skaffa mig. Tur att jag inte gillar ett överflöd av saker omkring mig. Nu är det fina öppna ytor i vardagsrummet, bara en byrå och några väskor ska flyttas ut. Det blir nästan lite ödsligt då istället.
Det är mulet och småregnar då och då. Harry Potter är färdigläst. Målarfärgerna sorterade. Snyggt i köket. Får se vad som kommer i förgrunden sen då som pockar på och vill göras… något blir det nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.