En bra fredag!

Vad det är skönt att det finns bra dagar som den här! Jag andas friare och vill till och med dansa till favoritmusik. Nöjd.
Först sken solen. Jag tycker om att vakna och se solsken. Fast då kan jag inte måla som jag tänkte. Då blev det sovmorgon och Harry P. Sen fick jag sms, min kära arbetskamrat som också har fritidshus här i närheten, ville komma och hälsa på. Absolut! Precis vad jag behövde, ett uppmuntrande besök. Kul att prata! Och så fick jag ett fint ljus i present. Hon tog lite kort på mig. Sedan var det lättare att måla. Nu är det bara två målningsdagar kvar. Å, så skönt att kunna se ett slut på detta.

Dana utanför alkovfönstret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.