Speglingar.

beskrivning

Här är tre stolta musiker som idag i kyrkan släppte en cd med sånger. Min fina körledare Mikael Fahlstedt, en fantastisk musiker, pianist och organist. Boo Egebjer som spelar saxofon som en gud. Å vad jag älskar detta instrument! Han har också skrivit Eskilsmässan, den är sååå bra! Han har gett mig ett smeknamn! Haha… Och Ann-Christine Wilund, som sjunger solo i min kyrka ibland. Hennes hemkyrka är annars Vendelsö kyrka, där jag en gång var med och sjöng Maria Magdalenas roll i Jesus Christ Superstar. Ja, det var inte igår, det var 1972.

Vad kul de har det med att sjunga och spela ihop. Jag vill också! Bara att hitta en pianist, en saxofonist, en basist, en gitarrist och en slagverkare. Så skulle jag kunna sjunga. Drömma kan jag ju! Nerver att sjunga offentligt har jag däremot inte. Att sjunga i kör är vad jag kan klara. Eller i skolan på skolavslutningar. Eller på mingel. Ungefär så. Lite blir jag inspirerad att spela in mina sånger mer. Men tja… kanske har tåget gått… Nu lyckönskar jag dessa tre och kommer lyssna på cd:n, smaka på sångerna och ta in dem i mitt system. En favorit har jag redan: Galder. Och några till.

2 svar på ”Speglingar.

  1. Nämen! Anki Wilund brukar vicka i Kista kyrka där jag jobbar. Till exempel i kväll. 🙂 Så liten världen är.

  2. Ja verkligen! 🙂 Köpte du cd:n? Vad jobbar du med där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.