Det begynner å bli et liv.

Jag har ingen lust att skriva just nu, för jag blir så sur över hur sidan ser ut med färger som försvann och som jag inte kan återfinna. Inte får jag den hjälp jag behöver heller och jag är trött på att tjata på den som brukar hjälpa mig. Så då blir det inget skrivet.
Håll till godo med en sångtext, som jag inte hittar någon youtubeinspelning av som duger. Den kostar 12 kr att köpa på iTunes. Den är ok.
Om det börjar likna ett liv, det är jag inte säker på, men att jag lever, det gör jag. I alla fall då och då. Förutom när jag håller andan eller stänger av. Bästa stunderna är när jag är helt öppen för sinnesintrycken. Det är härligt att låta livet komma nära utan att ha någon plan. Bara att vara öppen och ta emot allt som finns omkring mig. I tacksamhet. Amen.

Det begynner å bli et liv av Ole Paus

Hvem kommer til meg når andre går bort,
hvem blir igjen?
Hvem våger se bak alt jeg har gjort,
og likevel kalle seg venn?
Hvem orker se meg som den jeg er,
og elske meg som en sønn?

Det begynner å bli et liv dette der, det begynner å ligne en bønn.

Hva var løgn, hva var sant?
Hvem kan gi svar?
Jeg ble en tyv, jeg tok det jeg fant,
og gikk førde så hvem jeg var.
Jeg gjemte det jeg stjal, i hjertets svarteste dypeste brønn.

Det begynner å bli et liv dette der, det begynner å ligne en bønn

Hvem venter på meg, hvem viser vei,
hvem skal gjøre meg hel?
Alt det jeg flyktet fra gjensøker meg,
som en gjemlengsel i min sjel.
Jeg ser hver tåre, hvert blikk, hvert smil, hver latter, hvert rop, hvert stønn.

Det begynner å bli et liv dette der, det begynner å ligne en bønn

Hvem vil ta meg inn til seg, når det blir kaldt,
hvem vil si: du er av meg – jeg elsker din sjel gjennom alt.
Hvem orker å se meg som den jeg er,
og elske meg som en sønn?

Det begynner å bli et liv dette der, det begynner å bli en bønn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.