Ta hand om….

beskrivning

Våren dröjer. Som vanligt kan den inte komma fort nog. Och sen när den är här, då tar den slut innan jag hunnit säga yxskaft. Jag köper tulpaner och annat för att behovet av blommor och vårkänsla är stort. Igår handlade jag gullvivor. De är så fina och de kan jag sätta ut i min trädgård nästa vecka.
Tänk att jag har en trädgård. Jag har nästan glömt bort det! Och snart är jag där! Och snart är sommarlivet här igen. Bara en vår kvar. Visst är det underbart! Först en vår och sen en sommar! Blommor, sol och värme. Bad och bad och bad! I år lovar jag mig själv att hoppa i spat redan första veckan uppe i Norrland. Jag minns från förra sommaren den känslan att jag badade för lite, och då var det ändå sommar och bad långt in i september. Ja, det gäller att passa på!

beskrivning

Vad kan jag passa på nu att göra? Se till att hostan går över. Låta byta ytterdörr. Ta fram sommardäcken. Fixa klart påskäggen till barnbarnen.
Jag har nästan alltid en massa att göra. Skriver listor med allt. Men en del saker klarar jag bara inte av själv. Att fixa till hemsidan, så att högerspalten syns överallt och i alla sökningar till exempel. Då behöver jag be om hjälp. Det är inte alltid så lätt. Men jag gör det lättare nu än förr. Ingen kan klara sig utan hjälp av andra. Inte heller jag. Jag gör dock inte alltid det som behövs. Jag gör det ”sen”. Det är uppskjutarsidan i mig som är stark. Kanske är jag som våren? Oberäknelig. Fram och tillbaka. Både kall och varm, solig, snöig och regnig. Plötsligt är jag bara här! Bäst att ta vara på tiden som är. Bäst att ta vara på mig. Nu. Ta vara på dig med i våren. Var glad!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.