Min nya bil – här är den!

Redan på vägen till Tumba, där bilen, en Nissan Almera Tekno 2002-års modell fanns, kände jag på mig att det var den jag skulle ha. Konstigt! Jag provkörde i regnet och sen gick vi upp och ordnade vår business tio minuter innan banken stängde för helgen. Sen åkte jag hem i min bil… Så konstig känsla det är. Att åka flott och inte ha en aning om ens hur ljus, ventilation, radio eller något fungerade. Men köra bilen kunde jag i alla fall. Idag har Leif och jag undersökt knapparna, radio, cd, rattstyrd radio och cd, ventilation, färddator, dubbla trippmätare, glasögonfack, drickaställ, abs-bromsar, klimatanläggning och stoppat undan vinterdäck med lättmetallfälgar och … En riktig fröjd har det varit!
Snart ska jag gå till kyrkan och sjunga för kyrkan fyller tio år i helgen. I morgon blir det urhäftig högmässa med biskop Caroline Krook och musik av Boo Egebjer. Publiken kommer blåsa bort i draget…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.