Öppet hus hela veckan…

Nu blommar magnolian. Den har både uppspruckna, härligt doftande blommor och knoppar, som lyser lite i rosa innan de slår ut.. Igår, när Maria var här, var den så vacker i sin skugga mot huset i kvällssolen.
Vi har magnoliavecka hemma nu och skålar in våren med cider. Det gäller att passa på att njuta av den tid som är…
Njuter gör jag också när jag kör min nya bil. (Dana, sluta tjata om den nu!) Njutning är också att gå och lägga sig tidigt, fast jag inte behöver. En kopp TWinings earl grey Tea och en bra tidning är njutning. (Nu smygtjatar du igen, Dana…)
Nu måste jag gå och ringa till någon som ännu inte vet att jag köpt en ny …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.