Lite smått och stort:

Jag drömde jag var på dejt med Ingvar Storm i natt. Jag tycker han har både en trevlig röst och humor, så varför inte? I drömmen hade jag inte så mycket att prata om med honom. Han satte sig bredvid mig och det var mysigt att känna värmen och vara nära hud mot hud och pussas lite försiktigt och bara vara där i stunden.
Småsaker:
En sticka i vänstra långfingret, ett skärsår i höger tumme från ett konservburkslock. Det gör riktigt ont nu. Aj!
Större saker:
Containern är fylld och blir hämtad snart, takläggarna har varit här och tätat skorstenen, sonen och syrran åker hem idag. Vi ska på utflykt och vara turister lite med. Arbetslägret hos mig har tagit slut för dem.
Jag har inte bestämt något om resten av sommarlovet mer än att måla brädor. Almanackan och mejlen är helt tom. Sånt är mitt liv just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.