Meningsfull fritid.

Idag sov jag länge, till nio. Det var skönt. Sedan tar det en stund för mig att vakna. Jag vill inte prata på morgonen, när jag har ätit frukost börjar lyssnandet och talet komma igång på mig.
Källaren har jag möblerat om efter en snilleblixt som kom i morse och nu är det förberett för att kunna stå där och måla eller ha brädor på tork. Syrran har sopat golven och nu ligger en tvätt i maskinen. Undrar hur mycket den läcker, vattnet kommer rinna ner direkt i marken nu. Inte bra, jag vet. Måste cementera den biten först av alla.
Att jobba på mitt hus här i Norrland är meningsfull fritid för mig. Tro inte annat! Bara jag slipper avloppsstopp, läckande rör, röta, extra problem av olika slag så skulle det vara enklare. Och allt är som det är. Jag har ett hus som fyller 75 år i sommar. Det är en aktningsvärd ålder och klart att det händer saker som behöver fixas då, eller hur! Här är en bild från källaren, där tvättmaskinen står och där det finns en bakugn. En dag kanske jag kommer till att baka här? Eller inte.

Källargolv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.