Vad är vardagsmat?

Gå ner i vikt med vardagsmat? skriver en kvällstidning på löpsedeln.
Jaså, finns det ett sånt sätt? Det fungerar inte för mig i alla fall.
Kakor, godis, bullar på jobbet, nutrilett, bröd, ost, mat ibland, kokosbollar, rosévin och gin, bananer då och då, filfrukost med flingor och fibrer och russin, mycket te, varm choklad emellanåt med hårt bröd och kaviar och en del till, så äter jag till vardags och en del annat. Inte går jag ner i vikt. Kilo efter kilo går jag upp. Och jag accepterar det ett tag till. Tills jag inte gör det. Då får jag börja äta efter en annan meny, ingen vardagsmat mer för mig då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.