Familjesöndag!

Vaknar tidigt. Har sovit illa. Idag kommer min australiensiske bror och hälsar på. Vi ska ut i skogen och spela frisbeegolf med mina barn. De kan sånt. Jag har aldrig varit med. Min syrra kommer också. Tre av fyra syskon samlade. Det händer inte särskilt ofta. Vi ska göra matsäck och ta med. Sen hem och laga middag ihop.
Det är redan 15 grader ute och strålande sol, två goda förutsättningar för en fin sommardag. Shortsdag. Vara ute-dag. Familjedag. Aktiv dag.
Hoppas att jag inte tappar bort mig själv. Jag har börjat få en bild av att jag får identitetskriser allt som oftast ihop med min gamla familj. Det är starka krafter som styr gamla banor. Jag känner mig väldigt obekväm i såna stunder. Vem är jag idag då? Jag är Dana, som ser fenomenologiskt på världen, dvs jag ser och känner det som är. I ytterzon, innerzon och mellanzon. I awareness. Så gäller det att inte glömma bort det i stunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.